Etter kampen Comet vs Narvik 1-2

Denne helga er Narvik hockey på plass i Halden for en dobbeltkamp.

Først må jeg si meg imponert over supportrene fra Narvik. Hørte at tallet var 28 stk som hadde tatt turen.
Imponerende og ikke langt fra rekord denne sesongen for bortesupportere. De laget også godt med liv kampen igjennom. All honnør til de.

1 periode startet med bra tempo til begge lag, og 2 gode keepere som gjorde jobben sin bra i startminuttene.
Det gikk hele 10 min før dagens første store mulighet kom når Paulius kom alene med keeper, men keeper redder.
Dagens første utvisning kom etter 11 min, og Robin Bjørnstad får 2 min for farefullt spill med høy kølle.
Adrian gjør sine saker bra i undertall og det er faktisk Comet som har flest avslutninger på mål.
Kampen fortsetter å svinge litt frem og tilbake, men Comet har et lite overtak som varer perioden ut.
1 periode ender 0-0

Skudd 10-8

2 periode starter også bra av begge lag, men gjestene drar på seg en tidlig utvisning.
Det tar de tydeligvis ikke skade av, og har 3 skudd på mål før Comet kommer seg over i riktig sone for overtallspill.
Men hjemmelaget trenger ikke mange skuddene før Adrian Aslaksen setter det første målet assistert av Einar Egeland.
1-0
Ved 26 min spilt får Comet igjen mulighet i overtall, men halvminuttet senere blir Jacob Klang straffet for en hekting.
Narvik utnytter 4 mot 4 spillet effektivt og utligner til 1-1 av Martin Persson.
Det var også fortjent ifølge spillets gang. Gjestene har overtatt det meste av styringen og Comet sliter med å sette press.
Pasningene og avslutningene sitter ikke som de burde.
Narvik er nærmest til å øke ledelsen ved et stolpeskudd ved spilt 32 min.
Comet prøver igjen å sette press, men mister pucken til gjestene alt for ofte, som igjen er flinke til å vinne pucker i midtsonen.
Comet får avslutter perioden i overtall, men igjen som så mange ganger tidligere, er ikke Comet effektive nok i p.p.
For lite skudd, og for lite press foran gjestenes keeper.

Skudd 14-15

3 periode starter igjen med en tidlig utvisning til gjestene, og igjen et elendig p.p av Comet.
Det er Narvik som presser på, og kun vår nye keeper Adrian Johnsen, holder oss inne i kampen.
Ved 47,5 min kommer det en utvisning til Comet, 48 min en dobbeltutvisning og enda en utvisning til Comet minuttet etter.
Det ender med 3 spillere sitter i boksen til Comet og 2 i boksen til Narvik. Spill 3 mot 4. Igjen så utnytter gjestene utvisningene og øker ledelsen
til 1-2 av Robin Johansson.
Comet prøver å gjøre en innsats resten av kampen. Men dessverre uten å lykkes.