FØLG OSS:

Ny keeper i stallen før kampene mot Bergen

Etter siste kamp mot Furuset så dro Hampus Baerby på seg en liten skade og gikk av isen med smerter i lysken, han er ikke klar for helgens kamper mot Bergen, og Jimmy Danielsson er også ute i helgens kamper.

Comet har jobbe hardt med dette og klart å få løst keeper problemet ved å henta inn en ny keeper fra Stjernen i Fredrikstad.

Stjernen Hockey har vært knall gode med oss i disse tider, og ordnet alt som måtte til så raskt som mulig så vi kunne ha en keeper tilgjengelig før helgens kamper. Papirene fra forbundet ble fikset på dagen og er allerede klare så 20-årige Adrian Johnsen fra Stjernen Fredrikstad kan stå mellom stolpene allerede Lørdag sier Bjørn Hofgaard, leder i Comet Elite.

Vi spurte Ted om han hadde noe å si om den nye keeperen.

Ted: Our new goalie is a strong young Stjernen that is no stranger to winning. He was the key factor last season for Stjernen’s U20 team that won NM Gold. A lot of our players are already familiar with him, and he fit into the locker room instantly. We look forward to having him in net tomorrow wearing the green and gold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *