FØLG OSS:

SAMULI MYKKÄNEN

1- Samuli Mykkänen, en meget god hockeyspiller for Comet i nøyaktig 98 kamper , og er fortsatt en av de spillere som vi snakker om.Du er vel den spilleren som får den størst æren av at Comet rykket opp til Get-ligaen.Hva husker du best av din tid i Halden og Comet?

Sm: Husker nok sikkert mest den forændringen som skjedde I byen. Halden var og kommer og vare handball og fotball by. Men vi klarte og ændre på den trenden og fikk med hele Halden på hockey feber!

2- Hvem av lagkameratene dine i Comet likte du best å spille med?

Sm: Må si at jeg spilte med mange gode spillere. Men » den røde femmern » Tobbe Jensen, Johan Hedman, Stefan » Leif Hedlund, Myggen Ludvigsen og Pål-Einar «Palle» Andersen ( som spilte I femmern for han blev skadet ) og begge keepers: Kim Dahl-Nielsen og Søren «HK» Petersson

3- Hvilket lag/spiller i Get-ligaen likte du minst å treffe på isen?

Sm: Fans nok ikke noen spiller som jeg ikke likte og møte el lag men den vanskeligaste spillern må var nok Markku Takala på Sparta. En veldig god venn og det blev var gang litt vanskelig. Jeg brøt jo ribbbeine på han når vi møttes på træningskamp 😉 skyller stadig han noen øl for det.

4- Du spilte i EPIHL før du kom til Comet, husker du hva som gjorde at du valgte Comet på den tiden?

Sm: måtte bare få en ny start på karriæren. Vil takke spesiellt: Geir Varting, Sivert Hjalmarsson, Ulf Ellingsen og Unni Lie som tok emot og fikset en ny start åt meg som spiller og menneske! Glemmer aldrig det dere gjorde for meg. Kiitos 😉

5- Du har helt sikkert fått med deg at Comet gikk konkurs i forbindelse med ombyggingen av ishallen, hadde du noen tanker rundt det?

SM: synes det et veldig trist for som jeg sa tidigare… Halden er en hockey by!

6- Følger du noen gang med på hvordan Comet gjør det nå for tiden?

Sm: HA og hjemmeside men ikke til var dag.

7- Hva er din største opplevelse som hockeyspiller?

Sm: Finnes mange minnen og opplevelser men må jo si at opprykks sesongen med Comet var jo noe som man ikke får oopleve var sesong.

8- Etter hva jeg har forstått så er det ikke så mye hockey det går i nå for din del. Hva jobber du med og hva går fritiden med til?

Sm: Har et eget firma og jobber innom dam og herr mote Internationellt. Ellers I fritida då blir det mye Discgolf og reising.

9- Du har flere bekjente i Halden, har du vært i her i senere tid?

SM: dessverre er det alt for lang tid siden. Må jo ta meg en tur… Visst du leser dette Kristian Bjørneby: tror vi har noe oavagjort på golf banen visst du tør og spille 😉

10- Helt til slutt Samuli: Hvis det noen gang blir arrangert en kamp
mellom dagens Comet spillere og tidligere spillere, hadde du
vurdert å stilt opp på en slik kamp?

SM: absolut! Tror bare at dagens Comet ikke har en sjnanse! Håper vi ses snart!

#27

Samuli Mykkänen viste også sitt hjerte til klubben ved å donere bort en 2016 Junior World Championships drakt til den nystartede facebook gruppen.
Les mer om gruppen og meld deg inn her Byens Spiller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *