Comet vs Tønsberg 1-5

I dag var det Tønsberg som gjestet Halden ishall.

Det var klart for en helt ubetydelig kamp mellom vinneren av 1 divisjon og Comet på en 7 plass.
Hele 478 tillskuer kom på denne siste hjemmekampen for sesongen. Det står det stor respekt av.
Haldens innbyggere viser gang på gang at det er liv laga for ishockey her i byen.

Comet’s spillere har flere ganger uttalt at de skal gjøre alt de kan for å gi publikum, sponsorer og supportere en god avslutning på sesongen.
I dag gjorde de ikke det. Passningspillet fungerte ikke, tenninga/innsatsen var nesten fraværende og kvalitetsmessig en veldig dårlig kamp.
Det er forståelig at den kan være vanskelig å finne motivasjonen når situasjonen og tabellen er som den er, men burde ikke tanken på alle de som sitter på tribunen
og ikke minst alle de frivillige som gjør en kjempeinnsats hver dag for klubben, være motivasjon nok?

Jeg gjentar: 478 tilskuere, på en dag hvor det er masse sport på tv, håndballkamp og supert vær, møter opp på ishallen, betaler inngang, og håper på en verdig avslutning
på hjemmebane.

Det foregår sikkert masse i kulissene med trenerbytte, evaluering og nye kontrakter. Så kanskje er de litt unnskyldt? Ikke vet jeg.
Men jeg hadde håpet på mer tenning og innsats av de fleste. Det var faktisk noen av spillerne som gjorde en innsats også i dag, men det blir vanskelig når ikke
laget står sammen.

Det positive var at Adrian Mjølnerød og nykommer Kristian Bjelvin-Lund gjorde en god figur.
Adrian Jonhnsen i mål, hadde også noen fine redninger.

Det startet med en jevnspilt kamp før Tønsberg tok ledelsen etter 12,5 minutt.
Comet utlignet når det gjenstod 1,22 av 1 periode. Einar Egeland klarte å få pucken i mål på retur nr 2. Både Paulius og Wessel hadde skudd på mål, og fikk assist.

1-2 kom i 2 periode hvor Tønsbergspilleren bare gled igjennom forsvaret, og pucken gikk enkelt mellom beina til keeper.

I denne perioden fikk også Adrian Aslaksen en merkelig utvisning. Han mister kølla på isen, og en Tønsbergspiller klarer å sette skøyta på den og faller.Da fikk Adrian 2 min for hekting og bortelaget øker ledelsen i påfølgende overtallspill. 1-3.

1-4 kom når det gjensto 1 min av 2 periode.
Sluttresultatet 1-5 kom etter 45 min.

Skudd 23-35

Den nyopprettede supporterklubben skal ha skryt for å synge og holde liv kampen igjennom.

Bestemann Comet : Jacob Klang
Bestemann Tønsberg: Mika Halava

Etter kampen fikk brødrene Saxrud, Jimmy Danielsson og Ted Suikonen overlevert blomster av styreleder Bjørn Hoffgaard, som takk for deres innsats for Comet Halden Elite.

Nå gjenstår det kun 1 kamp, og den er førstkommende onsdag i Tønsberg.
Vi er selvfølgelig optimister, og har trua på å avslutte sesongen med 3 poeng.