FØLG OSS:

Ny back signering

For stjernen har Tobias Hurrød spilt både for U17, U20, B-laget og A-laget. Han har spilt i elitenserien for både Stjernen og Kongsvinger.

Jeg har hørt mye bra både om Comet og at nivået i 1. divisjon er blitt mye bedre. Så nå gleder jeg meg bare til å komme i gang. Da Magnus (Sundqvist) var trener fikk jeg en del tillit på A-laget, og har spilt en del kamper for Stjernen i eliteserien. I fjor ble det mindre spilletid, og etter jul ble det overgang til Kongsvinger. Der ble det til gjengjeld mye spilletid, både i eliteserien og i nedrykkskvalet sier han til HA.

Han beskriver seg selv som en defensive back og liker å ta defansivt ansvar i egen sone. I tillegg til dette så liker han veldig godt at Göran Hermansson er hovedtrener og har spilt tidligere med han som hjelpetrener og synes han er en veldig bra fyr.

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player.php?player=73445

Tobias Hurrød trenger jobb og interesserte kan ta kontakt med marked for CV.
Mail: marked@comethockey.no
mobil:46852078

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *