FØLG OSS:
bergen paulius

Dobbeltkamper i Halden ishall da Bergen kommer på besøk

Fotograf: Sofie Alexandra Kitterød

Bergen ligger per dags dato på en andreplass på tabellen med 21 poeng fordelt på syv seiere og et tap. Comet ligger på en syvendeplass med 10 poeng, fordelt på to seiere etter fulltid, en seier på overtid, tre tap og to tap på overtid.

Bergens topp tre spillere er Robin Olsen Syversen med sine 21 poeng fordelt på seks mål og 15 assist, Philip Åman med sine 17 poeng fordelt på fire mål og 13 assist, og Eduard Hartmann med sine 14 poeng, fordelt på seks mål og åtte assist.

Philip Åman har 55 skudd på mål, Olsen Syversen har 36 og Eirik Myhre Slåsletten har 32.

Benjamin Byrkjeland topper gjestenes utvisningsstatistikk med 33 minutter, etterfult av Jon Magnus Haaland med likt antall, og Robin Olsen Syversen på en tredjeplass med 31 minutter.

Comets toppscorer poengmessig er Einar Egeland med sine 10 poeng, fordelt på to mål og åtte assist, etterfulgt av Fredrik Olsson på andreplass med sine åtte poeng fordelt på tre mål og fem assist, og på tredjeplass finner vi Markus Lindholm med sine syv poeng fordelt på to mål og fem assist.

Fredrik Olsson leder skuddstatistikken med sine 29 skudd på mål, mot Lindholms 28 og Charley Berg sine 27.

Einar Egeland topper utvisningsstatistikken for Comet med sine 39 minutter, etterfulgt av Charley Berg og hans 29 minutter, og Geir Arne Karrestad på tredjeplass med 27 minutter.

Bergen kommer fra to kamper hjemme mot Narvik, derav lørdagens kamp endte 7-3 til Narvik og søndagens kamp endte i 6-3 seier til Bergen.

Comet spilte borte mot Nidaros i helgen, og reiste tilbake til Halden uten poeng i bagasjen etter 3-5 og 2-6 tap

Pucken droppes klokken 16:00 på lørdag, og 14:30 på søndag.

Vi minner også om Comets Mini-VIP, en supporterklubb for barn mellom 6 og 13 år. De møtes på ishallen en time før kampstart, for å spise pizza, spille spill, ha quiz, møte dommere og spillere. De ønsker også å kunne finne på ting utenfor ishallen og vil derfor koste kroner 20 per gang, i tillegg til inngangsbillettene. Dette også for å dekke utgifter i forhold til mat og drikke.

Håper alle som har mulighet møter opp i ishallen denne helgen og hjelper de grønne frem til seier