FØLG OSS:
comet-gruner

Før kampen : Grüner – Comet

Onsdag spilles den første av to kamper mot Grüner, og det er Comet som gjester Grünerhallen i den første kampen.

Grüner ligger på en tredjeplass før onsdagens oppgjør, med sine 20 poeng,mens Comet ligger på en sjetteplass med 15 poeng. Begge med ti kamper spilt.

Grüners topp tre statistikkmessig er Krister Evensen med sine 12 poeng fordelt på 4 mål og 8 assist, Christian Linge på en andreplass med sine 11 poeng fordelt på 5 mål og 6 assist og Emil Näsholm på en tredjeplass med sine 9 poeng fordelt på 6 mål og 3 assist. Linge har en kamp mindre spilt.

Näsholm er Grüners toppscorer med sine 6 mål, sammen med Vojtech Zounek med lik plassering, og Christian Linge på en tredjeplass med sine 5.

Evensen har flest assist med sine 8 assist, etterfulgt av Linges 6 og Iver Hålands 5.

Näsholm topper også statistikken på antall utvisningsminutter med sine 24 minutter, Håland ligger på en andreplass med 22 utvisningsminutter, mens Kristoffer Kleven Solberg har 18 minutter.

Comets poengkonger er Fredrik Olsson med sine 12 poeng fordelt på 6 mål og 6 assist, Einar Egeland har også 12 poeng, men fordelt på 3 mål og 9 assist, mens Markus Lindholm har 9 poeng fordelt på 3 mål og 6 assist.

Olsson har flest mål med sine 6 etterfulgt av Christopher Paulsen og Adrian Aslaksen med sine 4.

Egeland har flest assist med sine 9, Hnat har 7 assist på 6 kamper, mens Olsson har 6 assist.

Egeland leder utvisningsstatistikken med sine 43 minutter, etterfulgt av Charley Berg på en andreplass med 29 minutter og Geir Arne Karrestad på en tredjeplass med 27 minutter.

Comet kommer fra to seiere mot Bergen denne helgen, en etter fulltid og en på straffer. Grüner kommer fra et tap og en seier mot Nidaros borte i helgen, begge kampene ble avgjort på straffer.

Da målvaktsstatistikken fortsatt er noe uriktig velger vi å ikke ta med den statistikken i denne saken.

Kampen i Grünerhallen har kampstart klokken 19:00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *