Sesongen hittils

Det er nå spilt åtte kamper av årets sesong, og vi har tatt en titt på tabell og statistikk

Comet ligger foreløpig på en syvendeplass med ti poeng etter åtte kamper spilt. Det er Bergen som leder tabellen med 21 poeng, foran Ringerike på andreplass med sine 19 poeng og Grüner på en tredjeplass med 17 poeng.

Comet har hittil vunnet to kamper til fulltid, en på overtid, hatt tre tap etter fulltid og to tap på overtid.

Comets toppscorer poengmessig er Einar Egeland med sine 10 poeng, fordelt på to mål og åtte assist, etterfulgt av Fredrik Olsson på andreplass med sine åtte poeng fordelt på tre mål og fem assist, og på en tredjeplass finner vi Markus Lindholm med sine syv poeng fordelt på to mål og fem assist.

Adrian Aslaksen har scoret flest mål hittil, med sine fire mål, etterfulgt av Olsson med sine tre mål og Libelin Bäckström med sine tre mål.

Einar Egeland har flest assist med sine 8, etterfulgt av Olsson med sine 5 og Lindholm med sine 5.

Fredrik Olsson leder skuddstatistikken med sine 29 skudd på mål, mot Lindholms 28 og Charley Berg sine 27.

Egeland topper utvisningsstatistikken med totalt 39 minutter, etterfulgt av Berg og hans 29 minutter, og Geir Arne Karrestad på en tredjeplass med 27 minutter.

Keeperstatistikken på hockey.no er dessverre veldig misvisende, og har derfor valgt å ikke ta med denne.

Comets neste kamper er førstkommende helg mot Bergen, lørdagens kamp starter klokken 16:00 mens søndagens kamp starter 14:30. Møt opp og støtt de grønne frem til seier!