FØLG OSS:

Comets ærlige svar: #71 Christopher Paulsen

Det er landslagsopphold i Norge, og derfor ingen kamper på en uke. Vi har tatt en prat med samtlige av Comets spillere for å finne ut hvem som får flest bøter, hvem vil de ikke sitte ved siden av i garderoben og hvem har egentlig best klesstil?

Først ut er Christopher Paulsen

Hvem er den største jålebukken i laget?

– Den største jålebukken er nok Mats Weberg. Har nok gått litt i huet den nye jobben i Sparta. Ny skjorte nesten hver dag og mye taighte jeans. Kan selvfølgelig ha noe med å gjøre at han har blitt litt tung i shortsen og på sine eldre dager. Fredrik løken Pedersen må også trekkes frem. Der er det mye polo spillere i front på v-halsen

Hvem har den dårligste klesstilen?

– Dårligst klesstil er litt verre. Mange som ser bra ut. Klart David hnat lider nok litt av at han ikke er 20 lenger. Er ofte mye hettegenser med slitt levis bukse. Han henter seg veldig inn med tsjekkisk sjarm og bra manke.

Hvem vil du helst ikke sitte ved siden av i garderoben?

– Den er også litt verre.. Vi er en veldig bra gjeng i år, og jeg liker å tro at alle liker alle. Men det blir fort mye røvere fra de litt yngre gutta om damer og sånne ting, det kan bli mye selv for noen av de ringrevene vi har i laget.

Hvem har de dårligste vitsene?

– Er vel ikke så mye vitser og sånt i laget. Er vel heller at man slenger en melding mot en annen. Stort sett vennskapelig, men Ole sydvold har litt å hente der. Og der går det ofte en kule varmt. Vi har snakket om det, og han lærer stort sett hver dag.

Hvem har de beste rutinene før kamp?

– Vet ikke helt om det er «best» rutiner, men det er hvert fall rutiner. Fredrik Olsson. Uten tvil. Der går det i alt fra hva han spiser på hvilke dager i uka, til å ha på den sangen til det tidspunktet, og knyte den skjøyta når klokke er det og det. Ser slitsomt ut. Men det ser jo ut til å funke også. Stort sett

Hva med dine rutiner?

– Jeg har ikke så mye rutiner. Mest hvordan jeg taiper kølla til hvordan jeg tar på utstyret. Sånne småting bare.

Kan du nevne noe dere gir bøter for, og hva er den verste/kjedligste bota?

– Den dyreste på papiret er vel for sen til kamp og sånt tror jeg. Men 10 minutter usportslig må man varte opp laget med pølser med tilbehør og alt som hører til uka etterpå. Det blir jo fort også dyrt. Spør Øyvind Andreassen og Einar Egeland og de om de liker når vi har pølser. Snakker ikke om annet en ukes tid.
Dummeste er vel å knekke kølla og sånt. Fryktelig unødvendig. Og dumt å gjøre.

Hvem i laget har flest bøter?

– Mest bøter er vel stort sett Mats Weberg. Mye dumme bøter på han og. Sånt som og ikke parkere der vi skal før trening fordi han skal ha kort vei å gå til garderoben. Deilig der og da, koster i lengden. Pluss at han dunker vel nedpå hvert fall en Pepsi Max hver trening, kan ofte bli to stk også. Koster litt hver måned det også. Einar er ofte høyt oppe også, og kanskje meg selv noen ganger og.

Hva fikk du selv bot for sist?

– Lurer på om ikke jeg tro på meg noe så enkelt som en klassiker, rot på plassen. Kjedeligste bota i boka, men den må alltid være der. Der er noen verre enn andre heldigvis.

Hvor ender Comet opp på tabellen i år?

– Både hjertet og hjernen sier topp 2. Og det mener jeg vi kan klare. Vi har den største moralen i hele ligaen, og når vi begynner å få på plass spillet som vi har gjort den siste tiden nå, vet jeg vi kommer til å klatre. Blir et rotterace om de 2 øverste plassene.
Vi skal hvert fall gjøre vårt, så får vi telle opp til slutt.

Hva er grunnen til nummeret du har på ryggen?

– 71 er et nummer jeg har hatt lenge. Startet vel med at jeg likte Ilya Kovalchuk når jeg var mindre. Vi fra 89 laget i Sparta likte han veldig godt. Etter hvert har det vel godt over i at Evgeni Malkin har det i Pittsburgh, som er yndlingslaget mitt fra barndommen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *