To poeng til Comet i Moss

Det ble en nervepirrende kamp i Moss ishall da Comet snudde kampen fra å ligge under med tre mål, til å vinne kampen 5-4 på overtid.

Moss tok ledelsen fem minutter inn i den første perioden, satt inn sitt andre mål tre minutter senere og sitt tredje mål midtveis i den tredje perioden. Seksten minutter ut i perioden satt Einar Egeland inn Comets første mål for kvelden.

Midtveis inn i den andre perioden reduserte Comet til 2-3 ved Ole Sydvold Johannessen før Markus Lindholm sørget for 3-3 på tavla. Moss ga seg ikke, og tok ledelsen 4-3 like etter.

På tampen av tredje periode satt Egeland inn sitt andre mål for dagen, og tvang kampen til overtid. Også her var det Einar Egeland som satt pucken bak Timothy Noting i Moss-målet og sørget for to poeng til Comet.

Returkampen spilles i Halden ishall førstkommende lørdag med kampstart klokken 16:00.