FØLG OSS:

Adrian Johnsen fortsetter i Comet

Adrian Johnsen har i dag signert 1-års avtale med Comet. 21 åringen fra Fredrikstad kom til Comet under 15/16 sesongen, da Comet hadde et keeperproblem.
Denne sesongen har han fungert som 2. keeper etter Anders Johansson, men fikk totalt 8 kamper fra start i seriespillet. I kvaliken denne sesongen fikk han 3 kamper, og endte med 92,8 i redningsprosent. Spesielt i årets siste kamp mot Nidaros sto han veldig bra, og var mye av grunnen til at Nidaros ikke rykket opp.

Adrian har følgende å si om signeringen:

Jeg er fornøyd med å ha signert et år til med Comet. Det var en meget god sesong for laget ifjor, noe vi håper å bygge videre på i år. Hvis vi legger ned like mye innsats og fortsetter med det gode miljøet vil vi nå langt i år. Comet har et spennende prosjekt som jeg vil være en del av.

For min del er målet å ta et steg i riktig retning av utviklingsskalaen, da må jeg jobbe hardt hele tiden og spille mest mulig.

Statistikk
Halden Arbeiderblad

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *