FØLG OSS:

Fredrik Olsson legger opp

Fredrik Olsson fortalte spillergruppa under torsdagens trening at han velger å legge opp etter anbefaling av lege. Grunnen er at Fredrik ikke har blitt helt frisk etter hjernerystelsen han pådro seg under den andre kvalikkampen mot Manglerud Star.

Fredrik kom til Comet før 11/12 sesongen, og ble raskt en publikumsfavoritt. Han avslutter med totalt 270 poeng på 211 kamper i den grønne drakta. Fjoråret var en av hans beste sesonger da kapteinen noterte seg med 47 poeng fra backplassen. Fredrik signerte ny kontrakt for 17/18 sesongen på årets siste hjemmekamp, men det blir nå altså ikke mer spill.

Vi vil takke Fredrik for alt han har gjort for Comet både på og utenfor isen og håper vi kan beholde deg rundt i gangene med andre arbeidsoppgaver.

Olsson`s 4 mål mot Narvik på en periode
Statistikk
Halden Arbeiderblad

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *