FØLG OSS:

Spenst er med på laget

Comet har i dag inngått en gullsponsor avtale med Spenst Halden for 17/18 sesongen. Spenst vil bli å finne på vantet, isen og Comets drakter når a-laget går på is i august.
Spillere i Comets ungdomsavdeling vil også kunne trene på Spenst for kun 249,- i måneden. (13 års aldersgrense)

Styrets leder Bjørn Hofgaard er veldig fornøyd med kontrakten, det er en god kontrakt og vi i Comet gleder oss til et godt samarbeid med Spenst Halden. Han trekker også fram det nye treningssenteret på Brødløs som noe veldig positivt, da dette ikke er langt fra Halden ishall.

Anders Viken i Spenst Halden er glad for å ha Comet tilbake på Spenst. Det er hyggelig å ha Comet tilbake og vi er glade for å bidra til lokalidretten.

Spenst Halden:
Trening for alle!
Våre dyktige og engasjerte ansatte har fokus på et positivt treningsmiljø hvor medlemmenes trivsel og treningsglede er i fokus.
Spenst Halden er byens største treningssenter – med det største og beste trenings- og aktivitetstilbudet for alle fra 2 – 80+ år.
Senteret ble etablert i 1998 og flere av våre medlemmer har vært med siden begynnelsen – og det er vi stolte av! Vi har hele tiden utviklet oss i takt med tiden, og det skal vi fortsette med.
Vi jobber aktivt for å hele tiden kunne tilby våre medlemmer et variert og godt tilbud. Dette kombinert med et prioritert fokus på kosthold og livsstilsendring gjør at et medlemskap på Spenst Halden er et komplett tilbud.
Våre instruktører, treningsveiledere og Personlige trenere har solid erfaring og kompetanse, og er sertifiserte og utdannede innenfor sine områder. De ansatte er dyktige og genuint engasjerte i våre medlemmer. De jobber for å hele tiden skape et hyggelig, komfortabelt, sunt, intimt og positivt treningsmiljø hvor medlemmenes trivsel og treningsglede er i fokus.
Treningen på SPENST er bare en del av det hele – miljøet, atmosfæren, tilgjengelighet, renhet, kvalitet og ikke minst instruktører og personal, er viktig for å skape en totalopplevelse som tilfredsstiller medlemmenes forventninger.
Vi på SPENST Halden er klare til å ta deg imot og hjelpe deg i gang med gode treningsvaner slik at treningen blir en positiv del av DIN hverdag!
Velkommen til oss på Spenst!

Comet ønsker Spenst Halden velkommen med på laget

Spenst Halden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *