FØLG OSS:

Borgersen er med videre!

Henrik Borgersen har i dag skrevet under en ettårsavtale som betyr at han er klar for sin tredje sesong i Cometdrakta. I løpet av de to forrige sesongene har det blitt 66 kamper og 15 poeng (7+8).

Sport har følgende å si om signeringen
Henrik er en spiller med en god innstilling, meget rask på skøytene og gir alltid 100%, vi gleder oss til å se utviklingen hans videre!

Dette har Henrik å si om signeringen
For min del var valget enkelt da tilbudet kom, for det var Comet eller ingenting for jeg trives godt i Comet. Målet mitt kommende sesong er å gjøre det jeg kan for at klubben oppnår minst like gode resultater som sist sesong. Jeg tror det kommer til å bli et spennende år i 1 divisjon og jeg gleder meg til å komme i gang.

Og helt til slutt kommer Borgersen med en liten oppfordring til Haldenserne; Håper å se så mange som mulig i hallen i sesongoppkjøringen og når sesongen begynner!

Statistikk
Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *