FØLG OSS:

Comet og Brygga Kultursal fortsetter samarbeidet

Comet og Brygga Kultursal Halden fortsetter samarbeidet, der Brygga skal være lokale for årets kick-off.

Markedsleder Lars Høiby er fornøyd med å fortsette samarbeidet:
Brygga Kultursal Halden er en viktig kulturinstitusjon i byen som vi er glade for å ha et tett samarbeid med. Det er bra at vi kan bruke Brygga sine store lokaler til å ha diverse happeninger i løpet av året.

Daglig leder ved Brygga Kultursal Halden, Martin Gundersen har følgende å si til samarbeidet:
Samarbeid mellom byens bedrifter og klubber vil i våre øyne alltid være en fordel. Man vil med dette nå et større publikum, synligheten til begge vil bli enda større og bedre, og man bygger relasjoner som i utgangspunktet ikke var tilstede, og som vil kunne gi grobunn for mange nye måter å etablere kontakt med sitt publikum på.Vi ønsker å fortsette samarbeidet fordi vi ønsker å bli brukt som arena for alle som ønsker dette. Vi er byens største innendørs kulturarena, og vi ser at det er et stort behov for en slik møteplass for mange. Her får man profft lys og lyd og amfi så alle ser og hører like godt. Det er slik det skal være når man skal presenterer seg for et publikum. Kvalitet i alle ledd er viktig for å vise seg frem på riktig måte. Comet er et profesjonelt lag, da skal det ha en profesjonell ramme.

 

Brygga Kultursal vil feire dette samarbeidet ved å gi Comet sine supportere avslag på billetter til «Sommershow»

Sommershowet:
Det er svært få plasser igjen til premieren 30 juni og 1 juli, men noe mer tilgjengelighet 7 og 8 juli.

Tilbudet er på 50,- kroner i avslag per billett. Prisen er da 430,- inkludert avgift. Max 4 billetter per person. Bestilles via mail til martin@bryggakultursal.no

Bestillingen må inneholde dato, antall og bostedsadresse og er bindende. Billettene hentes og betales i billettluka ved ankomst.

 Se mer på Ticketmaster:

https://kultursal.no/sommershow417
https://kultursal.no/sommershow317

 og Facebook:
https://www.facebook.com/SommershowHalden/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *