FØLG OSS:

Hockey mot kreft – Styrkeprøven

Cometspillerne Tobias Skaarberg og Geir Karrestad fullførte denne helgen Styrkeprøven sammen med Hockey mot kreft for å skape magiske øyeblikk til inntekt for kreftsyke barn og deres pårørende. Hockey mot Kreft gjengen er alle fantastiske forbilder med store hjerter! Tusen takk.

Geir takker alle for støtten:
Takk til alle sponsorer som har bidratt til ”Tour the Karrestad” og Hockey mot kreft. Dere har gjort det mulig å gjennomføre rittet, enten om det er donasjoner, gavekort, billeie eller annet! Vi setter utrolig stor pris på dere. Ellers skal ”englene fra hvaler” også nevnes, og det er mange som burde blitt nevnt, som har stilt opp, men dere skal få en riktig bamseklem neste gang vi ses! Tusen takk alle sammen!

Tobias setter også stor pris på støtten de fikk:
Må bare få takke alle for den utrolige støtten før, under og etter Styrkeprøven! Turen var som alltid grisetung og med magetrøbbel halvveis ble det ikke akkurat enklere, men jeg skulle absolutt ikke gi meg for det hadde jeg ikke hjerte til! Vi kjempet oss i mål, men det er verdt slitet når man vet hvor mange man hjelper! Og husk; det er ikke for sent å Vippse! Det ryktes om at vi nærmer oss en magisk sum!

På bildet ser dere sponsorene som har bidratt til Tour the Karrestad og Hockey mot kreft.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *