FØLG OSS:

Keeperparet er klart

Anders Johansson har signert en ett års avtale med Comet. Med denne signeringen er keeperparet for kommende sesong komplett. Anders Johansson og Adrian Johnsen vil stoppe pucker sesongen 17/18, slik de gjorde forrige sesong.
Anders kom til Comet sommeren 2016 etter 9 sesonger i blå trøye for Sparta. Han gjorde en god figur, totalt spilte han 31 grunnspillkamper og endte med en redningsprosent på 91,3%. Kun Joona Partanen fra Nidaros hadde bedre redningsprosent.

Sport er veldig fornøyd med signeringen:
«Vi er fornøyde med utviklingen til Anders forrige sesong, og vi tror han vil heve seg enda mer sesongen som kommer».

Comets assistenttrener, Pål Karlsen, er også veldig fornøyd med signeringen:
«Anders er en positiv gutt med god innflytelse i spillegruppa. Han er veldig seriøs og godt trent. Hans erfaring blir viktig for oss, særlig med tanke på at vi vil ta nye steg den kommende sesongen. Han er en flott lagspiller og har et godt samarbeid med Adrian Johnsen. Vi er trygge på at han vil fortsette seg å utvikle seg i Comet».

Anders Johansson sier følgende til signeringen og mål for kommende sesong:
«Det kjennes veldig bra å signere en ny kontrakt med Comet. Jeg har hatt det veldig bra siden min første dag i klubben. Det er bra folk i og rundt laget, noe som gjør det veldig bra å komme til ishallen hver dag under sesongen. Det føles veldig bra å signere enda et år i Comet.»

«Min målsetning for sesongen er å bli bedre individuelt, samt at vi som lag skal bli bedre. Da må det legges ned mye jobb. Det er ingen vits å sette som mål at jeg skal ha en viss redningsprosent, eller hvor mange poeng vi skal ta som lag. Vi starter hver eneste kamp for å vinne. Lykkes vi med målet om å vinne hver kamp mange nok ganger, blir det en bra sesong til slutt. Vi får vente å se hvordan laget ser ut i august, men jeg satser på at vi skal kjempe i toppen, likt som forrige sesong»

Statistikk
Halden Arbeiderblad

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *