FØLG OSS:

Martin Bjørsland har signert!

I dag har Martin Bjørsland signert en ettårsavtale med Comet. 23 åringen kom til Comet fra Bergen før overgangsvinduet stengte forrige sesong. Martin har Stjernen som sin moderklubb og har notert seg 222 kamper og 16 poeng (3+13) i GET-ligaen og 10 kamper på aldersbestemte landslag.
På de 8 kampene han hadde for Comet sist sesong gjorde han en god figur med sin tøffe og rutinerte spillestil. Han scoret bland annet i debuten.

Sport om signeringen:
Vi er glade for å fått på plass en avtale med Martin. Han er en stabil toveisback, right-fattet og med GET-erfaring som passer veldig godt inn i laget. Martin kom ikke helt inn i det forrige sesong, men vi tror med en god sommertrening at han garantert vil vise hva han er god for da vi starter i august.

Martin om å ha signert:
Jeg er veldig fornøyd med at det ble Comet. Jeg kom jo inn ganske sent sist sesong, men jeg rakk å få med meg en del av hva som skjer i klubben og det har jeg lyst til å være med på videre! Jeg er utrolig revansjesugen på å vise det nivået jeg vet jeg har og føler at jeg er på god vei dit nå under sommertreningene.

Martin deltar forøvrig på sommertreninger i moderklubben Stjernen, og vi er sikre på at han kommer godt forberedt til sesongstart.

Statistikk
Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *