FØLG OSS:

Skaarberg klar for 17/18 sesongen

Tobias Skaarberg har i dag signert en avtale som gjør han til Cometspiller sesongen 17/18. Tobias kom til Comet før 13/14 sesongen og har levert 69 poeng i den grønne drakta fra back plass. Med sine 4 sesonger i Comet og over 200 kamper i Get-ligaen er han blitt en rutinert hockeyspiller og solid back som leverer sakene.

 

Hovedtrener Göran Hermansson tror Skaarberg sin rutine blir viktig i år:
Det er kult at Tobias Skaarberg er med videre. Han har fått seg erfaring og rutine etter mange år i «gamet» og det trengs nå med så mange unggutter. Han hadde en fin utvikling i fjor og vi håper han fortsetter denne fine utviklingen denne sesongen.

Tobias var aldri i tvil om hvilken klubb han skulle spille for:
Jeg var vel egentlig aldri i tvil om å ta en ny sesong i Comet. Trives fortsatt veldig godt i klubben og i laget Kommense sesong bør målet igjen være kvalik. Kommer vi dit kan alt skje. Vi skal hvertfall ikke gjøre det noe dårligere enn i fjor. Vi må bare fortsette med å ja den gode treningskulturen vi hadde i fjor, og skape den samme gode lagkjemien igjen. Samtidig er vi avhengige av å få inn noen nye spillere. Men regner med at sportsgruppa har kontroll der. Gleder meg stort til ny sesong.

Foto: Henrik Sætra

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *