FØLG OSS:

Tim Torné er klar for Comet!

Vi har i dag signert en ettårsavtale med 18 åringen Tim Torné. Tim kommer fra junior avdelingen i Mora IK hvor han sist sesong hadde 11 kamper 3 poeng (1+2). Tidligere har han også vært i klubber som Mariestad BoIS, Bäcken HC og Munkedal BK.
Høyrevingen er født i 1998 og har bra fysisk størrelse med sine 186cm og 86kg.

Sport i Comet sier følgende om signeringen:
Tim er en spennende ung spiller som vi håper får en positiv utvikling hos oss i Comet. Vi er spente å se på hva Tim får til i Cometdrakta.

Selv sier Tim følgende om signeringen:
Det er utrolig morsomt å skrive under for Comet. Jeg valgte Comet fordi det er en klubb som klart vil tilbake til Get-ligaen og det er en reise jeg gjerne vil være med på. I tillegg tror jeg at norsk hockey og Comet vil være et riktig steg i min individuelle utvikling. Comets virker å ha en rask, hard, offensiv og kreativ spillestil, noe som passer meg som spiller bra. Mine personlige mål for kommende sesong er å hjelpe laget så mye som mulig og at vi sammen tar steget opp i Get-ligaen, i tillegg vil jeg utvikle meg selv og meg som ishockeyspiller så mye som mulig. Jeg gleder meg til å komme i gang til høsten!

Vi ønsker Tim velkommen til klubben og byen vår!

Statistikk
Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *