FØLG OSS:

Byens Hockeyspiller Halden

Byens hockeyspiller Halden(BHH), med Wilhelm Lindahl Engh, Glenn Nordahl, Glenn Thowsen og Karianne Stenbock i spissen. Ble startet i 2015 med mål om å samle inn mest mulig penger som går øremerket til sport (spillersigneringer). Under 16/17 sesongen hjalp BHH Comet å signere Markus Lindholm, Paulius Gintautas og David Hnat. Dette er 3 spillere som markerte seg sterkt under forrige sesong og bidro med masse glede til Haldenpublikummet i form av målpoeng og lekre dragninger.

Nå har BHH blitt med på Spleis, en tjeneste laget av Sparebank 1, for å samle inn penger før 17/18 sesongen. Spleis er en norsk folkefinanseringstjeneste, som gjør det lekende lett å samle inn penger til gode idéer og fine formål.

 

Styreleder i Comet Bjørn Hofgaard kommenterer initiativet slikt:
Byens Hockeyspiller Halden samlet inn mye penger i fjor. De har mange aktiviteter i gang nå, blant annet garasjesalg. Samt at de nå har startet opp Spleis. Det er fantastisk fint at vi har en sånn gjeng som vil Comet sitt beste. De bidrar økonomisk, slik at vi kan få en bedre tropp.

Wilhelm Lindahl Eng har følgende å si om Byens Hockeyspiller Halden:
Vi, som de fleste supportere, ønsker det beste for laget «vårt». Vi er også innerforstått med at det koster penger, noe klubben har begrenset med. Derfor tok vi for et par år siden, over drifta av Byens Spiller, og prøver å holde aktivitet i prosjektet. Det er mange meninger blant supportere, men givergleden har dessverre ikke vært like stor. Derfor prøver vi nå å gå andre veier, men aktiviteter og liknende. Hvis supporterne ønsker oss med videre, håper vi de er flinke til å delta med det vi holder på med.
Vi står foran en ny sesong. For å bidra til at klubben skal gjøre det bra denne sesongen, ønsker vi å samle inn midler så vi kan erstatte spillere i avgang, som David Hnar og Einar Egeland. Hjelp til med dette folkens. Vi ønsker å samle inn så mye som mulig før våre grønne helter går på is i Halden Ishall for å nedkjempe Sparta i sesongens første treningsmatch.

 

For å støtte Byens Hockeyspiller Halden besøk:
Spleis: https://www.spleis.no/project/12484
Facebook: https://www.facebook.com/groups/1513188492309427/?fref=ts
Hjemmeside: https://byensspiller.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *