FØLG OSS:

Halden Taxi fortsetter som sølvsponsor

Comet og Halden Taxi har i dag skrevet under en sponsoravtale for sesongen 17/18. Halden Taxi’s logo vil bli å finne på isen kommende sesong.

Markedsleder Lars Høiby er glad for å ha signert kontrakt med Halden Taxi:
De fortsetter som sølvsponsor. Vi nyter godt av tjenestene til Halden taxi, og er glade for å ha de med videre på veien mot Get.

Daglig leder i Halden taxi Bent Skogli har følgende å si til kontrakten:
Halden taxi er haldenserne sitt taxi selskap og vi er glade for å sponse Halden idretten. Forrige sesong ble det også gjort en avtale mellom «topp-klubbene» i Halden i form av Kvik, HTH, HHK og Comet som har en felles buss de fraktes i til bortekampene, den er vi veldig fornøyde med. Til slutt vil jeg også skryte av ungdomsavdelingen til Comet, da vi kjører disse til bortekamper. Det er fine barn/ungdommer å kjøre til kamper. Som er flotte representanter både for Comet som klubb og Halden som by.

Kort om Halden Taxi:
Forretningsidé:
Halden Taxi AS skal, gjennom fornøyde kunder og medarbeidere, tilby bransjens beste lønnsomhet for tilsluttede drosjeeiere.

Visjon:
Halden Taxi AS skal være ett sterkt positivt innslag i Østfolds peneste by og som en selvfølgelig del av byens infrastruktur medvirke til byens utvikling. Halden Taxi AS skal virke for et trygt samfunn og ha en høy anseelse hos kunder, samarbeidspartnere, medarbeidere og i allmennheten. Halden Taxi AS skal velge løsninger som i minst mulig grad forurenser det ytre miljø.

 

Bilderesultat for halden taxi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *