FØLG OSS:

Paulius er klar for et nytt år i grønt!

Den tekniske litaueren har blitt en publikumsfavoritt med sine frekke dragninger og fart på skøytene. Paulius er også en av få Cometspillere med landslagskamper på merittlista med 45 kamper med flagget sitt på brystet. Spesielt i årets kval til GET-ligaen utmerket Paulius seg da han ble Comets beste poengplukker med 8 poeng (4+4) på de 6 kampene.


Paulius sier følgende om et nytt år i grønt:
Jeg er spent på en ny sesong. Jeg tror laget blir bra når de siste brikkene faller på plass og målsetningen er ikke noe lavere enn i fjorårssesongen. Det blir også veldig deilig å kunne gå på is foran publikummet i Halden Ishall førstkommende Torsdag.

Glenn Johansen i sport er veldig fornøyd med signeringen til Paulius:
Vi er superfornøyde med å ha Paulius klar. Han har vært god for oss tidligere sesonger og er en potensiell toppscorer. Han har i tillegg det «lille ekstra» når det gjelder fart, teknikk og uforutsibarhet. Vil også takke Ole-Henrik i Extralageret som har stilt opp med jobb til Paulius de årene han har vært her.


Paulius med sin personlige sponsor Extralageret

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *