FØLG OSS:

Adrian Englund Aslaksen tar et nytt Comet-år.

Comet har signert en ett års kontrakt med Adrian Aslaksen. 23 åringen fra Saprsborg har vært i Comet siden 13/14 sesongen, med unntak av en sesong i Stjernen. Første sesong etter at Adrian kom tilbake fra Stjernen leverte han virkelig varene og ble Comets poengkonge med 33 poeng. Under 16/17 sesongen var Aslaksen ute med skade i 2,5 måneder, noe som gjorde at sesongen ble litt ustabil. Totalt ble det 17 poeng på 27 kamper. Inn mot kvaliken begynte formen å komme seg. Totalt leverte han 3 mål på 6 kamper

Göran Hermansson mener signeringen av Adrian er viktig:
Adrian kommer til å bli viktig for oss denne sesongen. Han er en stabil center, som er bra med puck og har bra spilleforståelse. Han er en lagspiller med stor L og har blitt rutinert med årene. Nå som vi har et ungt lag blir denne rutinen bare viktigere og viktigere.

Adrian ser fram imot en ny sesong:
Målet er selvsagt kval, også kan alt skje i et kval. Jeg vet at vi kommer til å kjempe i toppen i år også. Vi var en kjempebra gjeng i fjor og jeg håper vi kan bygge videre på dette i år. Jeg slet jo med skade i fjor, så forhåpentligvis blir denne sesongen skadefri.

Henrik Sætra sitt bilde.

Statistikk

Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *