FØLG OSS:

Berg Sparebank fortsetter som gullsponsor

Comet og Berg Sparebank fortsetter sitt lange samarbeid. Avtalen som nå er underskrevet gjelder for 17/18, Berg Sparebank fortsetter som gullsponsor.

Berg Sparebank sin visjon:
Berg Sparebank skal være en drivkraft i lokalsamfunnet, og gjennom våre motiverte, kompetente og serviceinnstilte medarbeidere skal vi ha markedets mest tilfredse kunder. Våre kjerneverdier: Blid – Engasjert – Rask – Grundig.

Anette Henning i Berg Sparebank har følgende kommentar til kontrakten:
Vi i Berg Sparebank har alltid vært Comet-fans. Vi er opptatt av å støtte de lokale klubbene, og vi i Berg er veldig glade i klubber som både har elite og bredde. Comet har blitt en solid klubb siden konkursen for 10 år siden, med et fantastisk resultat under 16/17 sesongen. Måten klubben har reist seg på er rett og slett fantastisk.

Bjørn Hofgaard er glade for at Berg er med videre:
Berg Sparebank fortsetter som gullsponsor og det er vi veldig glade for. Berg Sparebank har vært trofaste og en av de større lokale sponsorene de siste årene, samtidig som at de har en veldig fin farge i logoen sin.

Hjemmeside

 

Bilderesultat for berg-sparebank logo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *