FØLG OSS:

Før kampen: Comet-Ringerike Panthers

I kveld klokken 19.00 får vi besøk av panterne fra Hønefoss i Halden Ishall. Ringerike har vært en av våre argeste konkurrenter de siste årene og helt sikkert det samme i år. I dagens kamp debuterer Markus Mikalsen. Jaunius Jasinevicius har reist hjem til Litauen for å forberede flytting til Halden, samt landslagsspill for Litauen. Han spiller derfor ikke kveldens kamp.

Begge lag møtte tøff Get-liga motstand i sesongens første treningskamp, dette resulterte i følgende resultater:
Ringerike-Frisk/Asker 1-7
Comet-Sparta 0-6

 

Haldenser og Ringerikespiller, Robin Bjørnstad, mener å vinne bare er en bonus i treningskampene:
Jeg tenker ikke så mye over at jeg skal til Halden å møte gamle lagkamerater lenger. Vi skal bruke kampen som trening og fokusere på ting vi skal gjøre under sesongen når det virkelig gjelder. De nye spillerne må komme inn i vårt spillesystem også, å vinne er bare en bonus.
Hva tenker du om sesongen?
Jeg tror sesongen blir veldig jevn i toppen, men lagene fra 5. plass og nedover blir nok alene. Jeg tror kampen om kvalik i år vil stå mellom oss,Comet og Nidaros som fjoråret. Jeg er også veldig spenst på hvordan Narvik blir, men vi får se.

Assistenttrener i Comet, Pål Karlsen gleder seg til kveldens kamp.
Det blir spennende å se hvordan Ringerike opptrer, de har et godt lag på papiret. Jeg gleder meg veldig og vi skal bite godt ifra oss. Treningene siden Spartakampen har vært bra. Vi har fått med oss stammen fra forrige sesong, så mye av spillestilen sitter allerede. Jaunius er ikke med i kveld, mens Markus Mikalsen debuterer.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *