FØLG OSS:

Før kampen: Comet-Sparta Warriors

Det er klart for sesongens første kamp, og våre naboer fra Sarpsborg kommer på besøk. Aleksander Holberg og Jaunius Jasinevicius som er på «try-out», spiller kveldens kamp. Laget fra Sarpsborg gjorde en noe skuffende 16/17 sesong med 8. plass i serien, men et semifinaletap mot Stavanger hjalp litt på sesongen. Årets utgave av Sparta er et ungt lag med mange lokale gutter.

Göran Hermansson gleder seg til å komme i gang med kamper:
Det blir tøft å møte Sparta i sesongens første treningskamp. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen, slik at vi får en pekepinn på hvor vi står. Man skal ikke fokusere alt for mye på resultater under treningskampene, men vi vil jo alltid vinne. Det viktigste for meg er at vi bygger videre på vårt grunnspill under treningskampene og kommer inn i kamphverdagen.

 

 

Spartaspiller og haldenser, Herman Kopperud, synes det blir rart å være bortelag i Halden ishall:
Det blir selvsagt litt rart ettersom jeg bor kun noen hundre meter unna Halden ishall, og det var der jeg tok mine første skøyteskjær. Jeg har også tilbrakt mange timer der gjennom barne- og ungdomsårene. Det har blitt mange kamper i Halden ishall, men aldri som bortelag. Jeg drar på så mange Comet-kamper som mulig og følger med så mye jeg kan, så det blir jo litt rart å spille mot dem. Selvsagt håper jeg Comet snart tar steget opp.
«Hva tenker du om kommende sesong?»
Vi har et ungt lag, men jeg tror vi kan overraske de mange kritikerne. Dette så vi sist mot Vålerenga (seier 2-1 på søndag). Det var en skikkelig krigerkamp, der alle jobber og blør for drakta. Å blø for drakta tror jeg blir nøkkelen for å ta poeng denne sesongen, sier Herman Kopperud

10 siste oppgjørene mellom Comet og Sparta har følgende resultater:
Comet-Sparta 2-4
Comet-Sparta 1-7
Sparta-Comet 7-0
Comet-Sparta 2-4
Sparta-Comet 4-1
Comet-Sparta 0-3
Comet-Sparta 4-3
Sparta-Comet 1-4
Sparta-Comet 3-4
Comet-Sparta 4-0

Foto: Sofie Kitterød

Kampsponsor: Tex-Pizzaen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *