FØLG OSS:

Jakob er endelig klar

Comet har i dag signert en avtale med Jacob Klang som gjelder for 17/18 sesongen. Jacob kom til Comet før 15/16 sesongen. 22 åringen fra Strømstad har utmerket seg på banen med sin grovjobb foran mål. Spesielt etter juletider i år begynte poengene å renne inn for Jakob, da han fant kjemien i rekke med Paulius Gintautas og Oliver Pihlstöm, dette resulterte blant annet med hattrick på Gjøvik. Forrige sesong noterte Jakob seg for 36 poeng på 41 kamper.

Runar Klæboe Eidissen i sport er glad for Jakob Klang fortsetter i Comet:
Kanskje en av de viktigste spillerne å signere i år. Han er hardtarbeidende forward med et ekstremt høyt energinivå. Han går inn i sin 3. sesong på seniornivå og forrige sesong viste han virkelig at han har tatt steget opp. Han gjør rekkekameratene sine bedre, samt at han produserer selv. Går alltid ekstremt mye på skøyter og gjør drittjobbene som mange ikke ser.

Jakob er glad for å få alt på plass:
Endelig er alt på plass, jeg gleder meg til en ny sesong. Nå starter jeg opp som student på Høgskolen i Østfold og da skal jeg selvsagt spille i Comet.

Henrik Sætra sitt bilde.

Halden Arbeiderblad
Statistikk

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *