FØLG OSS:

Kampreferat: Comet-Sparta Warrior

Hele 812 tilskuere var til stede da Comet spilte årets første treningskamp mot Sparta Warriors.

1.Periode
De første 5 minuttene var forholdsvis jevnspilte, med et lite overtak til Sparta. Henrik Malmström satte 0-1 til Sparta etter 5:56. Resten av perioden var det et stort Sparta press, men en god Anders Johanson i Cometburet gjorde jobben slik at det bare sto 0-1 til pause.

2.Periode
2.Periode startet med et trykk fra Sparta, men det var Comet som fikk periodens første store sjanse da Alexander Høvik satte pucken i stolpen etter ca. 5 minutter. Minuttet etter øker Sparta sin ledelse til 0-2, da Christoffer Karlsen scorer. Sparta fortsetter et massivt trykk og scorer både 0-3 og 0-4 før 2. periode er over.

3. Periode
3. periode startet på verst tenkelige vis da Kyle Osterberg fikk gå enkelt igjennom alene å sette 0-5. Det massive Sparta trykket fortsatte og man så tidlig at Comet kun stilte med 3 rekker. Henrik Malmstrøm avsluttet kampresultatet med sin 0-6 scoring.

Mål:
05:56 0-1 H. Malmström – Assist: G. Wolfe , N. Roest
26:15 0-2 C. Karlsen – Assist: J. Nermark , N. Jessesen
34:25 0-3 L. Fjeldstad – Assist: H. Malmström , N. Jessesen
38:23 0-4 N. Roest – Assist: K. Ekelund
40:52 0-5 Kyle Osterberg – Assist: J. Meisingset , K. Ekelund
51:12 0-6 H. Malmström – Assist: P. Bovim , G. Wolfe

Foto: Sofie Kitterød, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *