Kampreferat: Hasle Løren-Comet Halden

Comet tok i dag turen til Oslo, for sesongens 4. treningskamp mot Hasle-Løren foran 51 tilskuere.

1.Periode
Kampen starter forholdvis jevnt, og det er to lag som «kjenner» litt på hverandre. Etter 5 minutter kommer kampens første utvisning, da Fredrik Olsson må sette seg i 2 minutter for tripping. Comet forsvarer seg godt, og Hasle kommer ikke til de store sjansene. 0-1 til Comet kommer etter 15:34, da Geir Karrestad drar av en mann i slottet og setter pucken elegant i mål på backhand. Med ett minutt igjen av perioden setter Comet sitt andre for dagen, da gjennom Alexander Høvik som scorer sitt første mål i Comet på seniornivå.

Skudd: 12-20

1. Periode
    Comet startet 2. perioden friskt og hadde flere sjanser til å øke sin ledelse. 0-3 kommer når det gjenstår kun 18 sekunder av perioden ved Fredrik Olsson etter flott framspill av Markus Mikalsen.

Skudd: 5-8

1. Periode
    9 minutter ut i den tredje perioden setter Hasle sitt første for dagen, Peter Andersen får stå alene i slottet etter et litt passivt Cometspill. Minuttene etterpå må Comet spille undertall 5-3, da Jasinevicius og Bjørsland drar på seg en 2 minutter hver. Dette utnytter Hasle og 2-3 kommer etter 52:49 da Fredrik Csisar setter pucken i mål etter en tversoverpasning. Comet får et powerplay på slutten av kampen, og Einar Egeland fastsetter sluttresultatet til 2-4, da han prikker pucken i krysset.

Skudd: 10-12