FØLG OSS:

Kampreferat: Kongsvinger Knights-Comet

1. Periode
    Kampen starter med et overtak til Kongsvinger, og etter 01.27 må Martin Bjørsland sette seg i utvisningsboksen. Kongsvinger får altså kampens første powerplay, uten at de klarer å etablere seg stort. Videre fortsetter presset fra Kongsvinger og Simen Nielsen setter 1-0 til Kongsvinger. 2 minutter senere ryker Comet på nok en utvisning. Kongsvinger etablerer sitt powerplay bedre denne gangen og setter 2-0 ved Trevor Fluerent. 3-0 til Kongsvinger kommer minuttet senere ved Håvars Steen fra blålinjen. Comet får etter det en kjempesjanse ved Markus Mikalsen, uten av pucken havner i målet. Kongsvinger får enda et nytt powerplay, noe som resulterer i 4-0 før perioden er omme.

Skudd:19-2

Periodens kommentar fra Pål Karlsen
1. Periode er ikke veldig bra av oss og vi slipper inn enkle mål, men noe uheldige på to av de. Kongsvinger er klart best og vi henger ikke med.

1. Periode
    En litt roligere start der Kongsvinger også har et lite overtak. 5-0 til Kongsvinger kommer etter en tversoverpasning i slottet, da den tidligere Cometspiller Victor Zetterberg er sist på pucken. Comets første scoring for kvelden kommer ved Ole Sydvold Johannessen. Begge lag har gode sjanser og 6-1 til Kongsvinger kommer etter 37:18 ved Trevor Fluerent.

Skudd:14-13

Periodens kommentar fra Pål Karlsen:
Vi hever oss og jobber hardere. Vi får i gang skøytegåingen og er fult på høyde med Kongsvinger. Sjansene vi kommer til er store, men vi klarer ikke omsette dem.

1. Periode
    Perioden starter med en stor sjanse til Comet. 6 minutter ut i 3. periode setter Trevor Fluerent sitt 3. for dagen og Kongsvinger går opp i en 7-1 ledelse. Comet får et powerplay etter 50:34. Tobias Hurrød bruker ikke mange sekunder før han setter 7-2 fra blålinjen.

Mye likt den andre perioden. Vi skaper sjanser og slipper dem ikke til de store sjansene. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med de to siste periodene.