FØLG OSS:

Mikalsen klar for Comet

Comet har signert Fredrikstadgutten Markus Resberg Mikalsen. Markus har spilt hele sin ungdomskarriere i Stjernen, den 20 år gamle gutten fra Fredrikstad gjorde hele 46 poeng på 30 kamper for Stjernen sitt u20 lag forrige sesong. Denne sommeren har Markus trent godt med a-laget til Stjernen, samt fått med seg noen treningskamper. Marcus ses på som en hardtarbeidende forward som vet hvor målet står, han er også svært ambisiøs.

Göran Hermansson kjenner Markus godt fra tiden i Stjernen:
Markus er en skikkelig måljeger som har bøttet inn poeng på Stjernens U20 lag de siste sesongene. Han har gode ferdigheter og vil passe fint inn i årets stall. Jeg er glad for at Markus har signert.

Markus Mikalsen føler Comet er en klubb han kan utvikle seg i:
Grunnen til at jeg signerer med Comet er fordi det er en klubb der jeg kan utvikle meg som en spiller. Jeg kjenner flere av gutta på laget, samt at Göran og jeg har hatt en god dialog hele tiden. Målet mitt for sesongen er å hjelpe Comet til en kvalik plass.

Statistikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *