FØLG OSS:

Samarbeidsavtale mellom Comet og Sparta

Comet og Sparta inngår et sportslig samarbeid som i hovedsak dreier som om utveksling av spillere for sesongen 17/18. Klubbene fortsetter det gode samarbeidet som har vært i lang tid etter de var rivaler i øverste divisjon for 10 år siden. Avtalen fører til fri flyt av spillere under 23 år.

Leder i Comet,Bjørn Hofgaard er fornøyd med avtalen:

Vi har gjennom de 3 siste månedene hatt samtaler og møter om dette samarbeidet, men underskriften skjer i dag. Dette gjelder spiller på seniorlag. Avtalen er først og fremst for denne sesongen, så får vi tar en evaluering senere. Dette er viktig for begge klubbene, men også for Norsk Hockey. Flere lag i 1. div og Get-ligaen har inngått et slikt sammarbeid. Vi ser framimot et meget godt samarbeid.

Foto: Sofie Kitterød, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *