FØLG OSS:

Tobias Hurrød er med videre

Tobias Hurrød har signert en et års kontrakt med Comet. Den 23 år gamle backen fra Fredrikstad kom til Comet før forrige sesong etter spill i Get-ligaen for Kongsvinger og Stjernen. Tobias er en stabil og defensiv back, som leverte 9 poeng (1+8) på 42 kamper forrige sesong.

Tobias er glad for å signere enda et år for Comet:
Jeg ser virkelig frem til en ny og morsom sesong, personlig tror jeg den blir minst like morsom som den forrige. Tobias håper også så mange som mulig tar turen til Halden ishall på torsdag 18:00, da sesongens første offisielle istrening avholdes.

Comets assistenttrener Pål Karlsen er veldig glad for at Tobias er med videre:
Tobias er en fryktelig stabil back, som nesten aldri gjør feil. Han er en defensiv back som spiller enkelt og lett. Han er en undervurdert spiller, som forrige sesong hadde veldig bra +/- statistikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *