FØLG OSS:

Velkommen til Comet, Holberg og Jasinevicius

Jaunius Jasinevicius
Jaunius Jasinevicius er klar for spill i grønn trøye sesongen 17/18. Jaunius gjorde et veldig godt inntrykk mot Sparta i sesongens første treningskamp. Berglyhallen Autosenter AS og Extralageret har stilt opp med jobb for Jaunius, noe vi i Comet er veldig takknemlige for.

Jaunius Jasinevicius ser fram til å spille i Comet:
Så klart er jeg veldig glad for at alt gikk i orden. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Comet som klubb og Halden som by. Det blir veldig morsomt å spille på klubblag sammen med Paulius, samt spille i Norge.

Sport har følgende kommentar til signeringen:
Vi er veldig glade for å ha signert Jaunius. Han har vist en god figur på treningene, samt kampen mot Sparta. Han er bra på skøyter, hurtig, to-veis back. Jaunius er ung, og har ambisjoner som hockeyspiller, men er i tillegg erfaren. Med Jaunius og Aleksander sin underskrift er vi styrket på backsiden kontra forrige sesong. Nå mangler vi 3-4 forward, og den jobben er godt igang.

Statistikk

 

Aleksander Holberg
Alexander er 21 år gammel og har Sparta som moderklubb. Gjennom ungdomsårene har han spilt for Sparta og Stjernen.

Aleksander Holberg mener Comet er riktig steg i karrieren:
Jeg synes det er et riktig steg for meg å gå. Jeg begynte på barnehagelærerutdanning i år, samt at Comet er et seinorlag og et lag som lukter på Get-liga spill. Mitt eget mål i Comet er å kunne ta steget opp i Get-ligaen om det blir slik.

 

Sport har følgende kommentar til signeringen:
Holberg er en ung norsk back som er right-fatning. Aleksander er en to- veis back som har overrasket oss positivt på treningene.

Statistikk

Foto: Sofie Kitterød, Halden Arbeiderblad

Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *