FØLG OSS:

Einar Egeland fortsetter i Comet

Nå er det endelig klart, en av Comets viktigste spillere de siste sesongene har signert en ny ettårsavtale med Comet. Publikumsfavoritten fra Torpedalen gjorde hele 52 poeng på 40 kamper forrige sesong. Einar kom tilbake til Comet før 12/13 sesongen og ble raskt en favoritt med sine taklinger og underholdene hockey.  De siste sesongene har Einar endret litt på spillestilen og virkelig blitt en «lirare». Under fjorårets sesong dannet han en av de «heteste» offensive rekkene i 1. divisjon med Lindholm og Hnat som var konstant en trussel for motstanderlaget.

Einar har gjort hele 213 poeng på 183 kamper i 1. divisjon.

Glenn Johansen i Sport er superfornøyd med signeringen:
Einar er en lokal spiller, som har bare blitt bedre og bedre for hver sesong etter at han kom hjem. Han er en lederskikkelse i laget ved å stille store krav både på og utenfor isen. Siden han kom tilbake fra Stjernen har han vært en bærebjelke i laget, noe han fortsatt kommer til å være. Einar skal jo bli pappa for første gang under sesongen, så det er da naturlig at han ikke kommer til å spille alle kampene. Jeg vil også send en stor takk til Byens Hockeyspiller Halden, samt alle som har bidratt til at nummer 69 tar en ny sesong i Comet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *