FØLG OSS:

Endelig er det klart for seriespill i Halden ishall!

Endelig er det klart for seriespill i Halden ishall og Ugnius Cizas sin offisielle debut. Etter 5-0 seier mot Gjøvik på lørdag venter returoppgjøret i kveld. Forrige sesong møttes lagene 4 ganger, noe som resulterte i 4 seire til Comet.

Comets assistent trener Pål Karlsen har følgende å si om kampen på lørdag, de siste treningene og kveldens kamp:
«Når det gjelder troppen er Adrian Aslaksen ute med en skade i brystet. Ellers er det fullt lag. Ugnius Cizas får endelig sin offisielle debut, så det blir morsomt. Det er viktig å ikke forvente for mye av han nå i starten. Han må spille seg inn i tempoet og vår måte å spille på.»

«Premierekampen mot Gjøvik var som en typisk førstekamp. Den første perioden var tung og spent, og selv om det løsnet litt etterhvert virket det som at isen og Gjøvik senket tempoet i kampen til tider. Tempo er noe vi er avhengig av i vår måte å spille på og vi spilte på 4 femmere i 2 ½ periode, det er greit å gå på mange spillere m.t.p. den tøffe kampuken vi er inne i nå.»
«Det vi har trent på de siste dagene er å være effektive i vending av spill og komme med nok folk og fart inn i angrepssonen, så dette håper vi å se i kveldens kamp!»

Gjøvik spiller Jan Robin F. Lereng tror dette om kampen:
«Vi må orke å gå mer på skøyter for å ta poeng i Halden. Samt etablere oss mer i angrepssonen og ta flere avslutninger på mål. I egen sone må vi spille enklere og unngå enkle feil. Comet har bra bredde i laget, med mange rutinerte spillere. Et tungt lag å møte som er gode med puck og i powerplay. Et bra seniorlag.»

5 siste møtene:
Gjøvik-Comet 0-5
Comet-Gjøvik 5-3
Gjøvik-Comet 2-8
Gjøvik-Comet 1-4
Comet-Gjøvik 4-2

KAMPSTART: 19.00

Foto: Sofie Kitterød

Kampsponsor:

POWER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *