FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden – Hasle-Løren

Comet tar i kveld imot Hasle-Løren til sesongens nest siste treningskamp. Oslo-laget  møtte Comet for 2 uker siden, noe som resulterte i 2-4 seier til Comet. Hasle-Løren har gjort flere spennende signeringer av norske spillere denne sommmeren, og den mest profilerte er tidligere Vålerenga spiller Fredrik Csisar.

Assistenttrener i Comet, Pål Karlsen trir det blir en fartfylt kamp:
Jeg tror det bli en fartfylt kamp med et høyt tempo. Hasle har en del unge spillere, blandet med noen litt mer rutinerte. Vi har hatt en bra treningsperiode i det siste, der vi har trent på spill i egen sone og spillevendinger. Vi må ha litt mer tid før laget har satt seg, men det blir nok bra fram mot seriestart.

Vi stiller med 20+2, deriblant Ugnius Cizas (kun formaliteter gjenstår før han har signert) og Einar Egeland.

Møt opp, kampstart 19:00

Sofie Alexandra Kitterød sitt bilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *