FØLG OSS:

Kampreferat: Comet Halden – Hasle-Løren

  1. Periode 

      Comet startet kampen best, med et stort press mot Hasle-Løren sitt mål i en periode der Comet var det beste laget. Etter 7.58 sender Charley Berg en kjempepasning til Fredrik Olsson som sender av et slagskudd rett i krysset. Spesielt 1. rekka med Sydvold, Olsson og Egeland var meget på hugget og en kontant trussel for Hasle-Løren. De siste ti minuttene kom Oslo-laget litt mer inn i kampen og hadde flere giftige sjanser. Etter 18.17 kom kveldens første utvisning da Hasle-Lørens Stian Uttakleiv måtte sette seg i utvisningsboksen for hooking. Dette utnyttet Comet godt, og etter 19.23 setter Martin Bjørsland pucken i mål etter å ha dratt ut keeper.

Skudd: 9-9

  1. Periode

Andre periode startet med poweplay til Hasle-Løren da Ole Sydvold måtte sette seg 2 min for hooking etter 54 sekunder. Et powerplay Hasle ikke skaper det store. Martin Bjørsland drar også på seg en 2 minutter for roughing. Periodens første scoring kommer etter 8.02, da Fredrik Løken Pedersen får pucken høyt i slottet etter pasning fra Jakob Klang. 3 minutter senere setter Charley Berg pucken i mål etter et bra forarbeid av Ole Sydvold Johannessen. Etter 15.37 får Aslaksen en noe billig 2 minutter for slashing, et overtall Hasle-Løren også drar på seg en 2 minutter grunnet for mange spillere på is. Comet skaper flere store sjanser før Adrian Aslaksen får en 2 minutter for holding på tiden 19.10

Skudd: 15-13

3.Periode

Hasle-Løren starter perioden med PP, uten at de kommer til de store sjanser. Comet skaper flere store sjanser i 5-5 ved Borgersen, Aslaksen, Sydvold og Ugnius. Etter 54:21 kommer en meget solid kandidat til årets mål i Halden ishall. Paulius Gintautas drar pucken mellom beina på 2 Hasle spillere, før han tar kølla mellom beina og setter pucken elegant i nettaket. 6-0 til Comet kommer etter 17.16 da Adrian Aslaksen setter pucken i mål, etter pasning fra Tobias Skaarberg.

Skudd: 9-8

Kampfakta:
07:57 1-0 F. Olsson – Assist: C. Berg , O. Johannessen
19:22 2-0 M. Bjørsland – Assist: F. Olsson , C. Berg
28:02 3-0 F. Pedersen – Assist: O. Johannessen , E. Egeland
31:29 4-0 C. Berg – Assist: O. Johannessen, E. Egeland
54:21 5-0 P. Gintautas – Assist:J. Klang
55:17 6-0 A. Aslaksen – Assist: T. Skaarberg , T. Hurrød 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *