FØLG OSS:

Klart for hockeyhelg i Halden ishall

Klart for hockeyhelg i Halden ishall.

Comet får denne helgen besøk av Narvik fra nord. Begge lag har fått en bra start på seriespillet og står med full pott etter to kamper. Narvik og Comet er to lag som har hatt høye målsetninger de siste sesongene, og kampene har hatt et høyt tempo og vært veldig spennende.

Pål Karlsen har følgende og si om kampen mot Gjøvik og helgens kamper mot Narvik:
«Da var de to, hjemme og borte, premierene vel overstått. Vi kommer helt greit i fra det. Gjøvik spilte en bra første periode i Halden samtidig som vi virket litt spente og nervøse. Adrian holdt oss vel strengt tatt inne i kampen. I andre periode løsnet det allerede de første minuttene og vi tar over kampen totalt. I siste periode blir det vel litt god gammaldags hawaiihockey, da Gjøvik virket sure og slitne.

Narvik er det alltid morsomt å spille imot. Det pleier å bli temposterke kamper med tight spill. Narvik er tilsynelatende forsterket på flere plasser i år, så det blir spennende å se hva de har å komme med i helgen. De har pleid å spille på en tradisjonell måte hvor forwards kommer ned i deres egen sone for så å ta fart derfra. Såkalte kontrollerte oppspill.  Det har også virket som om backene deres prøver å beskytte pucken, nesten for enhver pris, til de kan spille opp på deres forwards.  Det blir forhåpentligvis to fartsfylte og morsomme bataljer.»

Haldenser og narvikspiller Sander Mjølnerød gleder seg til å ta turen til Halden ishall:
«Vi har hatt en veldig bra start på sesongen. Vi var på treningstur til Finland hvor vi spilte 2 kamper og det laget vi møtte der hjalp stort på selvtilliten. Det visste oss hvor bra vi er og ga oss truen på oss selv. Serieåpningen mot Hasle-Løren kunne ikke gått bedre. Vi kjørte over de på lørdag og det ble en sterk sliteseier på søndag, hvor vi visste hva som bor i laget.

Kampene i helgen kommer til å bli veldig tette, fysiske og et høyt tempo. Det er to lag som vil være i toppen og da er disse kampene viktige. Vi har fått et bedre lag kontra fjoråret og vi skal gjøre vårt beste for å vinne kampen, samt gi publikum valuta for pengene. Håper så mange som mulig tar turen til Halden ishall denne helgen.»

Poengkonger:
Comet
: Jakob Klang (0+5)
Narvik: Martin Persson (3+1)

5 siste møtene:
Comet-Narvik 5-2
Comet-Narvik 7-3
Narvik-Comet 1-6
Narvik-Comet 4-3
Comet-Narvik 5-4

Lørdag: 16.00
Søndag: 14.30

Kampsponsor denne helgen:

YX BRØDLØS

Foto:Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *