FØLG OSS:

Litauisk landslagsspiller klar for Comet

Wilhelm Lindahl Engh (BHH), Ugnius Cizas, Anders Karlsen (Flis og Malerservice)

Comet har i dag signert den 22 år gamle litauiske landslagsspilleren Ugnius Cizas. Ugnius spilte forrige sesong i England der han noterte seg for 34 poeng på 46 kamper i EPIHL. Gjennom som hockeykarriere har Ugnius bøttet inn poeng i Finland, Litauen, Latvia og Hvitrussland. Totalt har Ugnius 58 kamper med det litauiske flagget på brystet, noe som har resultert i totalt 36 poeng. Med Ugnius på plass har Comet totalt 3 spillere på det Litauske landslaget.
Vi ønsker også å takke Flis og Malerservice som stiller opp med jobb til Ugnius Cizas, uten dere ville ikke denne signeringen vært mulig. En stor takk sendes også til Byens Hockeyspiller Halden som fullfinansierer denne signeringen.

 Sport har følgende kommentar til signeringen:
Ugnius er en spiler som har opplevd mye i sin hockeykarriere til tross for sin unge alder. Han er en offensiv spiller som vet hvor målet står. Han har et bra skudd og bra teknikk.

 Ugnius Cizas, Paulius Gintautas og Jaunius Jasinevicius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *