FØLG OSS:

Paulsen klar for ny sesong

Christopher Paulsens har trent med Comet siden de gikk på is og idag er det bekreftet: Christoper Paulsen fortsetter i Comet. Det har vært jobba mye med å få sikret Christopher Paulsens signatur foran kommende sesong. Paulsen kom til Comet før 14/15 sesongen og ble raskt en publikumsyndling med sitt blikk for mål. Totalt har Paulsen notert seg for 64 poeng på 67 kamper.

Sport er glade for å ha med Paulsen videre:
Christopher er en veldig god hockeyspiller, som vi vet hva vi kan få av. Desverre har han ikke alltid vært like delaktig de siste sesongene grunnet jobb. Nå vil Power legge det mer til rette for Christopher, slik at han kan være mer delaktig. Vi er veldig glade for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *