1.Periode

15:24 Utvisning Ole Magnus Borgen 2 minutter for slashing

Skudd:11-15
Utvisningsminutter: 2-0

Gjøvik startet best i en periode med mye feilpass og slurv fra begge lag. Utover i perioden har begge lag sine sjanser, men ikke av de aller største. Gjøvik får en utvisning i siste halvdel av kampen, hvor Comet skaper noen sjanser uten at pucken finner veien til mål.

Utvisningsminutter: 6-4

Perioden startet litt som den første, med sjanser for begge lag, før Fredrik Olsson får en kjempesjanse etter en bra pasning fra Johannessen. Mikalsen scorer i PP fra høyre siden, hvor pucken sniker seg under armen. Paulius øker til 2-0 etter å ha dratt seg inn fra høyresiden før han klistrer pucken i krysset. Gjøvik får PP og etablerer, uten å skape de store sjansene. Comet får et nytt powerplay, noe som resulterer i to stolpeskudd, fra Mikalsen og Gintautas. Spesielt rekka med Mikalsen, Klang og Paulius skapte store sjanser denne perioden. Borgersen får også en 2 minutter, i et boxplay Comet spiller veldig bra før Gjøvik får en ny utvisning.

Utvisningsminutter: 4-4

Comet startet perioden med overtall, noe som fortsetter da Gjøvik får en ny utvisning. Flere store sjanser blir skapt før Martin Bjørsland øker ledelsen til 3-0 etter et vakkert håndleddsskudd i krysset. Gjøvik setter også pucken i mål, men denne scoringen blir annullert. Jaunius Jasinevicius øker ledelsen til 4-0 i powerplay etter et skudd i krysset, før Einar Egeland øker til 5-0 etter assist av Høvik.