06:16 Mål 0-1 Jan Robin F. Lereng (F. Dahl, S. Johannessen)
10:28 Utvisning Miroslav Pokorny 2 minutter for roughing
17:18 Mål 1-1 Einar Egeland (M. Bjørsland)

Skudd: 9-14
Utvisningsminutter: 0-2

Comet startet kampen best de første minuttene før Gjøvik spilte seg mer og mer inn i kampen. Kampens første store sjanse kommer etter ca. 5 minutters spill da Olsson skyter et skudd høyt i slottet. Dagens debutant, Ugnius Cizas hadde også er bra sjanse minuttet etterpå. Comet får et powerplay, uten at de skaper noen store sjanser. 5 minutter senere setter Einar Egeland pucken i stolpen. Sekundene senere kommer han alene med keeper og setter 1-1 etter en fantastisk pasning fra Martin Bjørsland.

2.Period

22:50 Mål 2-1 Fredrik Olsson (U.Cizas, A.Høvik)
23:52 Mål 3-1 Charley Berg (O. Johannessen, J. Klang)
27:02 Utvisning Simen Hoel Johannessen 2 minutter for albutakling
29:30 Straffeslag til Geir Arne Karrestad-Bom
39:56 Utvisning Fredrik Løken Pedersen 2 minutter for roughing

Skudd: 9-3
Utvisningsminutter: 2-6

Comet startet perioden med et voldsomt press, og allerede etter 3 minutter kom 2-1 etter en flott tversoverpasning fra Ugnius Cizas. Charley Berg øker ledelsen minuttet senere etter et skudd fra toppen av slottet. Gjøvik drar på seg en ny utvisning etter 7 minutter, hvor Paulius Gintautas får en kjempesjanse uten uttelling. Geir-Arne Karrestad får også straffeslag ved halvspilt periode uten at det resulterer i scoring.

3.Periode

40:16 Mål 4-1 Alexander Høvik (SH1)
42:51 Utvisning Joacim Eriksson Rostad 2 minutter for slashing
43:48 Mål 5-1 Markus Mikalsen (J. Klang, C. Paulsen) (PP1)
46:18 Mål 6-1 Fredrik Olsson (C. Berg)
49:13 Utvisning Aleksander Holberg 2 minutter for interference
58:45 Utvisning Geir-Arne Karrestad 2 minutter for roughing
58:45 Utvisning Miroslav Pokorny 2 minutter for roughing

Skudd: 11-8
Utvisningsminutter: 6-4

Gjøvik startet perioden med overtall, men allerede etter 16 sekunder snappet Alexander Høvik opp pucken i slottet og setter den i mål. 3 minutter senere får Comet overtall og Markus Mikalsen setter pucken målet etter pasning fra Klang og Paulsen. Fredrik Olsson setter vakkert inn 6-1 alene med keeper, etter en flott pasning fra Charley Berg. Comet kontrollerer resten av kampen og den ender med sifrene 6-1