FØLG OSS:

Sponsoroppdatering

Osteopat Martin Slåen

Osteopat Martin er utdannet osteopat ved Norges Helsehøyskole – Høyskolen Kristiania i Oslo, i form av en fire års utdannelse, som gir tittelen Osteopat D.O. Idrett og aktivitet har alltid vært en del av livet til Martin, og dette gjorde han interessert og fascinert av kroppen. Martin behandler alt fra muskel- til skjelettplager. Har du en stiv nakke, vond rygg og skuldre etc. Ta turen til osteopat Martin Slåen.

«Det å kunne hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag er det som driver med i dette yrket. I tillegg er det utrolig spennende å være detektiv i pasientenes kropp for å finne årsaken til deres plager.»

Bjørn Hofgaard er fornøyd med å ha med Osteopat Martin Slåen videre:
«Det er 2. året vi har en samarbeidsavtale med Osteopat Martin Slåen. Martin er en positiv gutt, som er glad i jobben sin. Han er veldig engasjert i at spillerne skal være i god form.»

Hjemmeside

Flis og malerservice

Flis og malerservice arbeider med utvendig maling og alt mellom tak og gulv som må sparkles, males eller vanntettes med membran. Flis og malerservice tar ikke bare jobber i Halden, de har utført en håndfull jobber rundt om Østfold og helt ut mot Oslo sentrum. Med 25 års erfaring, gode håndtverkere og konkurransedyktige prise lover vi deg at du kommer til å bli fornøyd med sluttresultatet!

Thorbjørn Danielsen er glad for at flis og malerservice er med som sponsor i Comet:
Det er alltid hyggelige med sponsorer som har hjerte for hockey. Flis og malerservice har vært med tidligere og visst at de ønsker hockey på høyt nivå i Halden.

Hjemmeside

Torpedal Trevare og Utemiljø AS

Torpedalen Trevare og Utemiljø AS tar på seg forskjellige oppdrag:
Snekkerverksted med mange forskjellige maskiner.
Skaplastbil med god lasteplass som kan brukes til frakt/flytting eller lignende.
Utemiljødelen består av Traktor, Gravemaskin (7,5t), krokløfthenger m/dumperkasse og kontainer, fult brøyteutsyr og strøkasse.

Bjørn Hofgaard er veldig glad for å ha med Torpedal Trevare og Utemiljø AS videre:
De har vært med i mange år, og vært veldig lojale. Torpedal Trevare og Utemiljø AS er veldig interesserte i hockey og kommer på kamper.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *