03:45 Utvisning Narvik – A. Niskakangas – Interference 2min
13:34 MÅL Narvik – A.Niskakangas (M.Nordlund)
18:03 Utvisning Narvik – T.Sjödin – Hooking 2min
19:44 MÅL Comet – Paulius Gintautas (J.Jasinevicius, M.Mikalsen)

Skudd: 10-9
Utvisningsminutter: Comet 0, Narvik 4

Kampen startet i et høyt tempo med noen sjanser til begge lag. I det første powerplayet til Comet blir det noen farlige sjanser uten uttelling. Narvik får den første scoringen i kampen med en styring av Niskakangas assistert av Nordlund. Etter målet setter Comet opp tempo og Narvik drar på seg en utvisning. I dette powerplayet skaper Comet masse sjanser og Paulius Gintautas finner til slutt nettmaskene 16 sekunder før periodeslutt.

2.Periode

30:19 Utvisning Comet – Lagstraff (sonet av O.Sydvold) – 6 mann på is 2min

Skudd: 11-10
Utvisningsminutter: Comet 2, Narvik 0

Den andre perioden blir en periode der det ikke skjer det helt store. Det blir noen sjanser begge veier. Den største var et kjempeslagskudd i tverrligger fra Fredrik Olsson midtveis i perioden. Comet drar også på seg en utvisning for 6 mann på is.

3.Periode

43:36 MÅL Narvik – M.Persson
44:23 Utvisning Comet – M.Mikalsen – Albuetakling 2min
49:31 Utvisning Comet – U.Cizas – Interference 2min
51:04 MÅL Narvik – S.Mjølnerød (S.Mangersnes, D.Stensrud)
57:14 MÅL Narvik – A.Niskakangas (C.Santanen, M.Nordlund)

Skudd: 4-13
Utvisningsminutter: Comet 4, Narvik 0

Denne perioden blir en ren Narvik-periode. Comet kommer ikke til noen sjanser og det blir ikke lettere når man drar på seg unødvendige utvisninger. Narvik gjør fortjent 3 mål og sluttresultatet ender 1-4.