FØLG OSS:

Vellykket Kick-off

Comet Halden Elite hadde lørdag kveld sin årlige kick-off på Brygga Kultursal, og de fremmøtte var blant annet sponsorer, frivillige, spillere og supportere. Styrets leder Bjørn Hofgaard ønsket alle velkommen før han ga ordet videre til kveldens konfransier; Gry Jonassen.
Kveldens første foredrag ble holdt av generalsektretær i Norges Ishockeyforbund Ottar Eide. Han snakket om hvor viktig det er å ha en sunn økonomi og rette personer i klubben for å kunne ta steget opp. Tore Jobs entret scenen etter Ottar Eide og snakket om strategier for å nå et mål, samt de «fem puckene». Heidi Stenbock Haakestad hadde det siste foredraget for kvelden, der hun snakket om hvor viktig dugnadsånden er i en hver forening.

Kristian Bjørneby sto for presentasjonen av spillere, trenere, sport og matrialforvalterne. Når alle var presentert tok Gry en liten «spørreundersøkelse» hos spillerne, noe som var til stor latter for forsamlingen.
Etter presentasjonen sto Ole Brunborg og kjøkkenet for fantastisk mat som alltid, før Anders Svendsen entret scenen og spilte musikk.

Bjørn Hofgaard var veldig fornøyd med Kick-offet:
«Det er masse folk som har stelt istand dette. Hele arrangementer er vellykket etter de tilbakemeldingene jeg har fått. Det har vært bra foredragsholdere som har snakket om veldig viktige temaer. Jeg er glad for alle som stiller opp for Comet, tusen takk alle sammen.»

Lars Høiby hadde følgende kommentar:
«Det er første gang jeg er på kick-off, men jeg er veldig fornøyd. Gjennomføringen er av høy klasse.»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *