03:00 Utvisning N. Fuglesang 2 minutter for holding
03:40 MÅL 0-1 Einar Egeland (F. Olsson) (PP1)
08:19 MÅL 0-2 Einar Egeland (F. Olsson, C. Berg)
13:13 MÅL 1-2 Dustin Parks (K. Kristiansen, J. Jensen)

Skudd: 16-11
Utvisningsminutter: 2-0

Kampen startet jevnt, og etter kun få minutter går Øyvind Andreassen i garderoben når han pådrar seg en skade etter en takling. Comet får kampens første powerplay og etter 03:40 setter Egeland 0-1 med et skudd fra blå, noe som så ut som en styring fra Høvik. Ringerike skaper noen sjanser etter det første målet. 0-2 kommer etter 8 minutter spill ved Egeland som styrer inn et skudd fra Olsson. Ringerike reduserer før pause ved Parks.

2.Periode

26:68 MÅL 1-3 Fredrik Olsson (M. Bjørsland, U. Cizas)

Utvisningsminutter: 4-4

Perioden starter jevnt før Comet tar over mer og mer spill. Olsson setter inn pucken i mål etter en bra pasning fra Bjørsland. Ringerike tar timeout etter 8 minutter grunnet stort Comet press. Resten av perioden har sjanser til begge lag og Anders Johansson har et par feberredninger før perioden er over.

3.Periode

46:48 MÅL 1-4 Paulius Gintautas
47:14 MÅL 2-4 Markus Albert (P. Ellefsen, E. Fosse)
47:31 MÅL 3-4 Kristoffer Melin (M. Hansson, D. Ryttar)
47:31 Timeout Comet
50:14 Mål 4-4 Denis Ryttar (K. Kristiansen)
51:41 MÅL 4-5 Einar Egeland (U. Cizas)

Skudd: 10-8
Utvisningsminutter: 0-0

Etter 5 minutter kommer Egeland alene med mål uten scoring. Minuttet senere drar Gintautas seg lekkert forbi Pettersson og øker ledelsen til 1-4. Så blir Comet presset og Ringerike scorer to ganger før Comet tar timeout. Dette hjelper ikke med det første og 2 minutter senere utligner Ryttar til 4-4. Etter 51:41 finner Cizas, Egeland som scorer sitt 3. for dagen og avslutter sluttresultatet til 4-5. Det er også verdt å nevne at backparet Klavestad og Jasinevicius gjorde en veldig bra kamp.