FØLG OSS:

Før kampen: Comet-Furuset

Comet tar i kveld imot det gamle storlaget Furuset til sesongens 6. seriekamp. Første møte mellom lagene spiltes på lørdag, noe som endte med en 5-2 seier til Comet. De ni siste møtene mellom lagene i Halden ishall har endt med 9 seire mot Comet, møt opp i hallen og støtt gutta!

Göran Hermansson har følgende å si om kveldens kamp, lørdagens kamp og spillersituasjonen:
Returmatch i kveld mot Furuset. Vi forventer oss en tøff kamp. På lørdag gjorde vi en bra laginnsats og vant med 5-2. Mest fornøyd er jeg med de to første periodene hvor vi vente spillet raskt og skapte veldig mange målsjanser. Siste perioden dro vi ned, litt unødvendig tempoet men vi kontrollerte fremdeles kampen. I dag skal vi spille 3 bra perioder med høyt tempo. Adrian Aslaksen er fortsatt ute, men resten av laget er fult.

Poengkonger
Comet: Jakob Klang (2+8)
Furuset: Martin Scott Hagen (4+2), Truls Tveten (1+5)

5 siste møtene mellom lagene:
Furuset-Comet 2-5
Comet-Furuset 7-2
Furuset-Comet 3-4 (Overtid)
Furuset-Comet 2-1 (Overtid)
Comet-Furuset 5-0

Kampstart 19:00

Foto: Atle Wester Larsen, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *