FØLG OSS:

Før kampen: Comet – Grüner

Comet vant den første av to kamper 4-3 på overtid, etter en fantastistk snuoperasjon onsdag. De lå under 3-0, men snudde og vant 4-3 på overtid. Lørdag er det klart for returkamp, og Grüner er revansjesugne.

Tabellmessig beholder begge lag sine plasser, Grüner på tredjeplass med nå 20 poeng, og Comet på en sjetteplass med nå 17 poeng.

Grüners topp tre poengmessig er Christian Linge med sine 12 poeng fordelt på 5 mål og 7 assist, Krister Evensen med sine 12 poeng fordelt på 4 mål og 8 assist og på tredjeplass finner vi Emil Näsholm med sine 11 poeng fordelt på 7 mål og 4 assist.

Comets topp tre poengmessig er Fredrik Olsson med sine 13 poeng fordelt på 7 mål og 6 assist, Einar Egeland med sine 13 poeng fordelt på 3 mål og 10 assist, og på tredjeplass her finner vi David Hnat med sine 10 poeng fordelt på 2 mål og 8 assist. David Hnat har fire kamper mindre spilt.

Näsholm og Vojtech Zounek er lagets målkonger med sine 7 mål hver, etterfulgt av Christian Linge med sine 5. Linge har en kamp mindre spilt.

Comets toppscorer er Olsson med sine 7 mål, Adrian Aslaksen med sine 5 mål og Christopher Paulsen med sine 4 mål.

Grüners Krister Evensen har flest assist med sine 8 assist, etterfulgt av Linges 7 og Kim Samuelssons 6.

Comets Einar Egeland har flest assist med sine 10, etterfulgt av David Hnat og hans 8, og på tredjeplass finner vi Markus Lindholm med sine 7.

Paulius Gintautas har skutt 43 skudd mot mål, Olsson har 40, mens Lindholm har 36.

Näsholm hos Grüner har 33 skudd på mål, Petr Fuks og Iver Håland har 29 hver.

Kan Comet ta nok en seier mot Grüner eller blir det revansj for Oslo-laget? Ta turen til Halden ishall lørdag klokken 16:00 og hei frem de grønne til seier.

Vi minner også om Comets Mini-VIP, en supporterklubb for barn mellom 6 og 13 år. De møtes på ishallen en time før kampstart, for å spise pizza, spille spill, ha quiz, møte dommere og spillere. De ønsker også å kunne finne på ting utenfor ishallen og vil derfor koste kroner 20 per gang, i tillegg til inngangsbillettene. Dette også for å dekke utgifter i forhold til mat og drikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *